Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Timp de trei ani, Aleksandr Oleșko, născut în Chișinău, a păstrat în casă Pomul de Crăciun

© Sputnik / Евгений Биятов / Accesați arhiva multimediaActorul Aleksandr Oleșko
Actorul Aleksandr Oleșko - Sputnik Moldova
Abonare
Fiecare om poate să întâmpine Anul Nou atunci când are el chef, consideră cunoscutul chișinăuian Aleksandr Oleșko.

CHIȘINĂU, 24 dec – Sputnik. În opinia artistului emerit din Rusia Aleksandr Oleșko, originar din Chișinău, poți să întâmpini Anul Nou măcar și în fiecare zi.

În discuția cu reporterul Sputnik, actorul și prezentatorul de televiziune a spus cum și-a ținut în casă un Pom de Crăciun timp de trei ani.

„Da, a fost așa ceva. Când oaspeții se arătau uimiți, eu le ziceam să-l considere ca pe un lampadar”, a spus Oleșko.

În familia acestuia bradul „longeviv” a devenit o tradiție. Este împodobit pe la mijlocul lunii noiembrie și stă până la 1 martie. Fiecare persoană care vine în acest răstimp la Aleksandr alege jucării dintre cele rămase în cutie și împodobește bradul cu ele.

„De aceea bradul nostru este gata oricând să întâmpine 8 Martie”, glumește Oleșko.

Acesta susține că pentru un artist festivitățile legate de Revelion reprezintă o perioadă aparte, pentru el sărbătoarea durează o perioadă cu mult mai îndelungată decât pentru alți oameni.

„Pentru că de pe la mijlocul lui noiembrie încep deja filmările pentru emisiunile de Revelion. Astfel, până la 31 decembrie, noi întâlnim Anul Nou de mai multe ori, în fața camerelor și în lumina sofitelor: cu șampanie, pocnitori și alte atribute. Din care cauză artiștii au mai multe oportunități de a simți această atmosferă minunată”, a recunoscut actorul.

Chiar și atunci când are norocul să întâmpine Noul An stând acasă în fața televizorului, lui Oleșko i se poate întâmpla să-și audă chiar propria-i felicitare, printre cele care răsună de pe ecran. Iar dacă noaptea dintre ani îl surprinde la datorie, petrecerea lui Oleșko în sânul familiei și cu prietenii are loc în noaptea următoare, cea de 1 spre 2 ianuarie.

„Pentru mine Anul Nou este o sărbătoare aparte și sunt sigur că pentru fiecare ea este excepțională, plină de speranța că toate dorințele se vor împlini și că în lume va fi, în sfârșit liniște și pace”, a conchis Oleșko.

Fluxul de știri
0