Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Spectacol gratuit pentru sute de copii la Palatul Național "Nicolae Sulac"

© Sputnik / Rodion ProcaAndrei Locoman
Andrei Locoman - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul "Târgului de Crăciun" pe 4, 5 și 6 ianuarie 2019, ora 16.00, în incinta Palatului Național "Nicolae Sulac" va fi prezentat un spectacol de excepție "Alice în țara minunilor".
Spectacol gratuit pentru sute de copii la Palatul Național "Nicolae Sulac"

Mai bine de 150 de ani cartea "Alice în țara minunilor” a fost tradusă în zeci de limbi, a fost ecranizată, iar Circul-Teatru "Eliseum" din Kiev va veni la Chișinău pentru a prezenta un spectacol de excepție în care elementele de circ, de dans, show-ul de lumini se îmbină armonios într-un tot întreg.

"Va fi o splendoare de spectacol. 7 soliști, 12 artiști de circ, 20 de dansatori vor fi gazdele primitoare în lumea de basm", a menționat Andrei Locoman, directorului Palatului Național "Nicolae Sulac".

Andrei Locoman, susține că este pentru prima dată când un show de asemenea anvergură va fi organizat la Chișinău. Potrivit lui, Guvernul Republicii Moldova subvenționează toate cheltuielile pentru aproximativ 1800 de copii din toate raioanele țării, care vor veni să privească gratuit acest show. Totodată, peste 1500 de copii din stânga Nistrului vor fi prezenți la grandiosul spectacol.

Mai multe informații aflați din interviu audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0