Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Noi detalii în cazul tragicului accident de la Peresecina

© Sputnik / Miroslav RotariAccident
Accident - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit datelor preliminare, accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive.

CHIȘINĂU, 23 dec - Sputnik. Un teribil accident rutier s-a produs aseară între Peresecina şi Orhei. Patru oameni au murit după ce o maşină a ieşit pe contrasens şi a lovit lateral un alt automobil. Potrivit datelor preliminare, accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive. Impactul a fost atât de puternic, încât din cele două autoturisme s-a ales doar un morman de fiare, scrie presa locală. 

Авария в центре Кишинева - Sputnik Moldova
Societate
Accident cumplit la Peresecina: Patru persoane au murit - Video

Oamenii legii au stabilit că autoturismul de model BMW a derapat și a ieșit pe contrasens și a ciocnit în lateral un automobil de model Toyota Prius.

Toţi cei care şi-au pierdut viaţa erau în maşina care a ieşit pe contrasens. Doi dintre ei sunt şoferul şi soţia acestuia, care aveau 25 şi, respectiv, 23 de ani. Aceştia au lăsat acasă un copil de doar cinci ani.

Femeia a murit pe loc, iar bărbatul s-a stins la spital. Apropiaţii susţin că cei doi şi-au cumpărat recent maşina şi erau foarte bucuroşi de noua achiziţie. La locul accidentului au mai murit doi tineri, care aveau câte 22 de ani.

Șofer consumând alcool la volan - Sputnik Moldova
Societate
A urcat beat la volan, a ucis un pieton și a fugit: Iată ce au decis magistrații

În continuare, la spitalul din Orhei se află două persoane. Este vorba despre celălalt conducător auto şi o pasageră din maşina lui. Femeia de 33 de ani a fost operată, iar şoferul, în vârstă de 37 de ani, a suferit mai multe traumatisme.

La locul accidentului s-a deplasat şeful Inspectoratului General al Poliţiei, Alexandru Pînzari, care a convocat o şedinţă de urgenţă. Acesta a dispus ca, în următoarele două săptămâni, să fie efectuat un studiu de fezabilitate pentru toate drumurile pe care s-au produs accidente grave în ultima perioadă. După aceasta, responsabilii şi autorităţile locale trebuie să vină cu soluţii. Totodată, şeful IGP a declarat că va fi iniţiată o achetă de serviciu şi că acest traseu va fi monitorizat mai atent.

Fluxul de știri
0