Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Moși Crăciuni pe motociclete. Peste 150 de bikeri vor oferi cadouri copiilor nevoiași

© Sputnik / OsmatescoAurelia Hîncu
Aurelia Hîncu - Sputnik Moldova
Abonare
Duminică, 23 decembrie, peste 150 de motocicliști deghizați în costum de Moș Crăciun vor organiza pe străzile Capitalei o cursă mai puțin obișnuită. O coloană de Moşi Crăciun vor merge prin Capitală pentru a aduce bucurie copiilor și adulților.
Moși Crăciuni pe motociclete. Peste 150 de bikeri vor oferi cadouri copiilor nevoiași

Deghizați în costumul moșului, bikerii se vor aduna în fața Palatului de Cultură a Feroviarilor de unde se va da și startul cursei. De acolo, Santa-Bikerii vor încăleca pe motoare și vor porni către casele de plasament sau aziluri de bătrâni din municipiu, pentru a le oferi cadouri. Până vor ajunge la destinație, bikerii deghizați în Moș Crăciun sau "Crăciunițe" vor cutreiera orașul pe două roți, spre bucuria trecătorilor.

"De fiecare dată aceștia aleg o casă de copii sau o casă de bătrâni unde le duc cadouri și dulciuri. Probabil, în acest an, vor oferi un televizor mare pentru un orfelinat. Este o inițiativă foarte frumoasă", a declarat Aurelia Hâncu, directorul Palatului de Cultură al Feroviarilor.

Anul trecut, Santa-Bikerii și-au încheiat cursa la un orfelinat din Capitală, în care se aflau aproximativ 260 de copii pentru a le aduce bucurie și buna dispoziție în preajma Revelionului.

Cursa Moșilor Crăciun pe motociclete este organizată pentru al șaptelea an consecutiv.

Autor: Cristina Baș

 

Fluxul de știri
0