Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Macaulay Culkin, ”singur acasă” și la maturitate: Iată cum s-a filmat vedeta - Video

Abonare
Actorul din filmul ”Singur acasă” a filmat mai multe secvențe din populara producție la 38 de ani.

CHIȘINĂU, 20 dec – Sputnik. La 28 de ani după ce a apărut în filmul ”Singur Acasă”, Macaulay Culkin reia rolul lui Kevin McCallister, într-o reclamă senzaţională, scrie presa din România.

Ajuns la 38 de ani, actorul este din nou singur acasă de Crăciun, de această dată într-o reclamă de senzaţie pentru Google Assistant, care are ca slogan „Pune-l pe Google să o facă pentru tine. Deși are părul aranjat asemănător cu el al micuțului Kevin și poartă haine care amintesc de personajul din film, ipostazele în care e pus Macaulay Calkin în reclamă sunt diferite.

El nu mai trebuie să îşi poarte singur de grijă în timp ce părinţii lui lipsesc, de această dată lucrurile sunt mult mai simple datorită dispozitivelor inteligente.

Actorul recreează într-o manieră extrem de amuzantă mai multe scene celebre din film, inclusiv cea în care hoții încearcă să-i spargă casa. De această dată, însă, nu mai este nevoie să-și folosească ingeniozitatea pentru a-i opri pe hoți, ci pur și simplu dă o comandă vocală asistentului său virtual şi treaba e ca şi rezolvată.

Fluxul de știri
0