Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Cum își demonstrează studenții creativitatea? Iată ce spune un profesor universitar

© Sputnik / Rodion ProcaVictoria Fonari
Victoria Fonari - Sputnik Moldova
Abonare
Într-un interviu acordat pentru Radio Sputnik Moldova, profesorul universitar Victoria Fonari a relatat care sunt diferențele în modalitatea de a răspunde la ore dintre studenții de astăzi și studenții de acum zece ani.
Cum își demonstrează studenții creativitatea? Iată ce spune un profesor universitar

Profesorul Victoria Fonari spune că acum câțiva ani studenții nu aveau atâtea competențe în domeniul tehnologiilor informaționale. Studenții au devenit mai creativi datorită surselor de informare pe care le au la dispoziție.

Stilul de a răspunde cu idei inovative este generat de noile metode care sunt implementate în gimnazii și licee. Tinerii demonstrează o creativitate deosebită de a-și pregăti temele prin intermediul PowerPoint sau alte prezentări. Au o imaginație pe care o folosesc pentru structurarea răspunsurilor lor utilizând diferite tehnici.

"Îmi palce acest dialog, modalitatea de expunere este diferită. Studentul are mai multe oportunități de a se informa. Studenții sunt sârguincioși, își doresc să citească și să descopere cât mai multe lucruri noi", a punctat Victoria Fonari.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0