Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Aventurile lui Alexandru Burduja și Stanislav Renița din 2018

© Sputnik / OsmatescoAlexandru Burduja
Alexandru Burduja - Sputnik Moldova
Abonare
Cei mai titrați luptători de K-1, Stanislav Renița și Alexandru Burduja, au fost invitații emisiunii ”Sport” la Radio Sputnik și au împărtășit emoțiile ultimei competiții KOK din acest an. În plus, cei doi au oferit mai multe detalii despre experiențele trăite în 2018 atît în ring cît și în afara acestuia.

 

De reamintit că Stanislav Renița și-a apărat centura cu succes în fața conaționalului Dumitru Sîrbu iar Alexandru Burduja a ieșit învingător în piramida de patru în categoria de greutate de pănă la 95 kg, impunîndu-se în finală în fața rusului Mihail Tiuterev.

Burduja deasemenea a povestit despre experiența unică trăită în Siberia. Sportivul moldovean a descris cu lux de amănunte cum a ajuns să fie partenerul de antrenament a campionului absolut Glory, rusul Artiom Vahitov. Moldoveanul a petrecut circa o lună în stepa siberiană înfruntînd nu doar un adversar de calibru dar și gerul cumplit.

Luptătorul moldovean a declarat că ar fi gata astăzi să fie nu doar partener de pregătire pentru Vahitov dar și adversar în ringul profesionist.

Cum a ajuns Stanislav Renița în brigada cu destinație specială Fulger și ce misiuni riscante le îndeplinește le poți afla doar în materialul video.

Fluxul de știri
0