Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Rezultatele anului 2018: Cele mai memorabile realizări ale poetei Victoria Fonari

© Sputnik / Rodion ProcaVictoria Fonari
Victoria Fonari - Sputnik Moldova
Abonare
Poeta și criticul literar Victoria Fonari a relatat în studioul Radio Sputnik Moldova despre reușitele anului literar 2018 pentru ea și despre cărțile care au reușit să vadă lumina tiparului în anul care se scurge.
Rezultatele anului 2018: Cele mai memorabile realizări a poetei Victoria Fonari

Victoria Fonari spune că anul 2018 a fost un an plin cu realizări în care a reușit să publice mai multe cărți, să participe la diverse conferințe și să fie coordonator de proiecte.

O carte care a fost publicată în 2018 și la care ține foarte mult se numește "Atingeri de Aripi" și este dedicată părinților săi Eugeniei și Serafim Fonari, care au trecut în neființă. O altă realizare de care este mândră poeta este lansarea cărții "Fericirea din clepsidră", editată în orașul Roma.

Totodată, Victoria Fonari a fost coordonator în cadrul proiectului realizat la Universitatea de Stat din Moldova în parteneriat cu ambasada Republicii Cehe la Chișinău cu prilejul 100 de ani de la proclamarea independenței Cehoslovaciei.

Mai mult decât atât, Victoria Fonari a participat și la prezentarea filmului "Nicolae Dabija-Ochiul al treilea" fiind în rol de scenarist.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0