Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Pașapoartele moldovenești vor fi perfectate și în zilele de sărbătoare

© Sputnik / Miroslav RotariPașaport
Pașaport  - Sputnik Moldova
Abonare
Unele instituții de stat vor lucra și în zilele libere anunțate de Guvern pentru sfârșitul lunii decembrie. Printre aceste și Agenția Servicii Publice.

CHIȘINĂU, 21 dec – Sputnik. Agenția Servicii Publice va deservi cetățenii și în zilele libere din perioada sărbătorilor de iarnă. Instituția anunță că astfel va ține cont de faptul că în luna decembrie foarte mulți moldoveni revin din străinătate pentru a sărbători Crăciunul și Revelionul alături de familii, iar unii profită de ocazie și își reînnoiesc actele de identitate.

Bancnote cu nominalul de 50 și 100 lei moldovenești - Sputnik Moldova
Societate
Moldovenii vor fi scutiți de plăți suplimentare la perfectarea actelor

Astfel, în zile de 24 și 31 decembrie, în intervalul orelor 8.00-16.00, în centrele multifuncționale ale ASP vor fi prestate toate serviciile din domeniile de competență ale Agenției.

În zilele de duminică,  23 și 30 decembrie, Centrele Multifuncționale Cahul și Bălți vor deservi cetățenii conform programului obișnuit de lucru, 8.00-17.00. Atenție, însă, în aceste zile subdiviziunile ASP vor presta doar servicii de stare civilă și documentare a populației.

În zilele de 23 și 30 decembrie va activa și Serviciul eliberarea actelor de identitate de pe str. Alexandru cel Bun 56, din sectorul Centru al Capitalei. Oficiul va primi solicitanții între orele 9.00-13.00.

Agenția Servicii Publice precizează că în aceste zile nu vor fi disponibile serviciile la 24 de ore.

Mai multe informații despre serviciile prestate de ASP pot fi găsite pe site-ul www.asp.gov.md sau la numerele de telefon  14-909 și (+373 22) 25-70-70.

Fluxul de știri
0