Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Mega-proiect investițional la Comrat: Președintele Dodon oferă detalii - Video

© Photo : Igor DodonIgor Dodon și Irina Vlah
Igor Dodon și Irina Vlah - Sputnik Moldova
Abonare
Un proiect investițional de anvergură va di implementat în orașul Comrat, Găgăuzia - detalii.

CHIȘINĂU, 21 dec - Sputnik. La Comrat urmează să fie realizat un proiect investițional de anvergură. Subiectul a fost discutat de șeful statului, Igor Dodon, cu bașcanul UAT Găgăuzia, Irina Vlah.

”Este vorba despre construcția unei Arene moderne cu o capacitate de 5.000 de locuri și a unui complex sportiv de tip închis, pe locul stadionului vechi. Ansamblul arhitectural general prevede amenajarea drumurilor de acces, a teritoriului adiacent și o zonă de parcare. Toate cheltuielile vor fi suportate de partenerii turci. Lucrările de construcție vor demara în luna februarie a anului viitor”, a scris Dodon pe pahina sa de Facebook.

Implementarea acestui proiect de infrastructură important pentru Găgăuzia a devenit posibilă grație înțelegerilor la care s-a ajuns cu Președintelui Republicii Turcia, Recep Tayyıp Erdoğan în cadrul vizitei oficiale recente în țara noastră.

Totodată, Dodon a menționat că va susține implementarea proiectelor care contribuie la dezvoltarea regiunilor țării.

Fluxul de știri
0