Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Karmella pregătește o surpriză muzicală cu ocazia sărbătorilor de iarnă

© Sputnik / Miroslav RotariKarmella
Karmella - Sputnik Moldova
Abonare
Are o voce promițătoare și este mândră de succesele pe care a reușit să le obțină în cariera muzicală. Interpreta Karmella se pregătește să lanseze un nou videoclip cu prilejul sărbătorilor de iarnă.
Karmella pregătește o surpriză muzicală cu ocazia sărbătorilor de iarnă

După succesul pe care l-a avut după lansarea piesei "Corabia Iubirii", interpreta Karmella continuă să-și surprindă fanii. Ea pregătește un nou videoclip la piesa "Iarna", cu care a evoluat în premieră pe scena Palatului Național.  

Potrivit interpretei, video va fi lansat chiar pe data de 1 ianuarie 2019. Karmella ne asigură că va fi un videoclip frumos și simplu, dar cu un mesaj profund în care se va regăsi fiecare femeie.

"Videoclipul va fi despre o femeie care stă lângă fereastră și își împarte gândurile, emoțiile și sentimentele cu iarna, cu zăpada, cu colindul. De fapt, mesajul va fi unul optimist care îi va îndemna pe oameni să fie mai buni și să nu uite să zâmbească", a dezvăluit interpreta.

Karmella are planuri grandioase pentru anul 2019. Ea îți dorește să lanseze mai multe piese în stilul flamenco, iar în toamnă visează să pregătească și un concert deosebit pentru admiratorii săi.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0