Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Interpretul Igor Rusu a primit titlul de "Cetățean de Onoare al raionului Dondușeni"

© Sputnik / OsmatescoIgor Rusu
Igor Rusu - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Îndrăgitul interpret Igor Rusu, a fost decorat cu titlul de cetățean de onoare al orașului lui de baștină.
Interpretul Igor Rusu a primit titlul de "Cetățean de Onoare al raionului Dondușeni"

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", interpretul Igor Rusu a spus că anul 2018 a fost un an plin de evenimente frumoase. Mai cu seamă că pe 19 decembrie interpretului i-a fost acordat titlul de "Cetățean de Onoare al raionului Dondușeni".

"A fost o surpriză plăcută pentru mine. Mă simt onorat. Totodată, acest titlu îmi oferă careva responsabilități și obligații", a subliniat Igor Rusu.

Totodată, proaspătul cetățean de onoare al raionului Dondușeni spune că anul 2018 i-a adus multe realizări pe plan profesional. El a susținut multe concerte și petreceri private pentru moldovenii stabiliți peste hotarele țării. Interpretul a menționat că a avut ocazia să vadă o mare parte a Rusiei și a constatat că mulți moldoveni sunt stabiliți acolo.

"Totuși, dorul de casă îi macină, în special, în perioada sărbătorilor de iarnă. Sunt sigur că au foarte multe amintiri legate de perioada când mergeau să colinde pe la casele oamenilor. Însă mă bucur că în adâncul sufletului sentimentele lor pentru țara în care s-au născut nu s-au stins", a menționat interpretul.

Igor Rusu a lansat în anul 2018 trei melodii noi care îndată au prins priză la public. Spune că este exigent față de creațiile sale și nu pune niciodată accent pe cantitate, ci pe calitate.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0