Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin speră la o îmbunătățire a relațiilor dintre Rusia și SUA

© Sputnik / Евгений Биятов / Accesați arhiva multimediaЕжегодная большая пресс-конференция президента РФ В. Путина
Ежегодная большая пресс-конференция президента РФ В. Путина - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul rus a menționat că, mai devreme sau mai târziu, va deveni clar că trebuie să facem un salt pentru a ieși la suprafață.

CHIȘINĂU, 20 dec – Sputnik. În cadrul conferinței de presă anuale președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că speră ca pe viitor relațiile dintre Rusia și SUA să se îmbunătățească.

„Sper ca ceva totuși să se îmbunătățească. În cele din urmă, relațiile noastre ajungând la fund, vom înțelege că trebuie să ieșim la suprafață, să ne desprindem de acel fund, să ne ridicăm, să respirăm aer curat și să cugetăm cu mintea limpede cum vom trăi mai departe”, a spus Putin.

Totodată, Putin prognozează noi atacuri în SUA asupra liderului american Donald Trump.

„Observăm doar ce se întâmplă acolo în ultima vreme. În curând se va schimba conducerea în Congres. Putem prognoza cu siguranță că se vor produce noi atacuri asupra actualului președinte. Va reuși oare acesta ca, în asemenea circumstanțe, să accepte un dialog direct cu Rusia? Nu știu. Acest lucru trebuie să-i întrebăm pe ei”, a subliniat Putin.

Șeful statului rus a spus încă o dată că este gata să aibă o întrevedere cu Trump, însă nu știe când ar putea fi realizată.

Fluxul de știri
0