Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

În loc să aibă grijă de ea, el o viola – Iată ce a făcut felcerul unei școli sportive

CC0 / Pixabay / Skitterphoto / Ребенок
Ребенок - Sputnik Moldova
Abonare
Un felcer va sta 22 de ani după gratii pentru că a violat repetat, într-o perioadă de câteva luni, o minoră de doar 10 ani.

CHIȘINĂU, 19 dec – Sputnic. Felcerul unei școli sportive din Taraclia a fost condamnat de magistrați pentru violul unei minore, anunță printr-un comunicat de presă Secția Relații Publice a Procuraturii Generale. El a fost a fost condamnat la 22 de ani de închisoare pentru șase episoade de viol, săvârșite în privința minorei.

Violență - Sputnik Moldova
Societate
Viol și omor la Colonița: dosarul, trimis în judecată – Iată cine este ucigașul

Procurorii au demonstrat prin probe că, în perioada decembrie 2017 – august 2018, inculpatul ar fi violat periodic o minoră în vârstă de 10 ani. Profitând de neglijența mamei fetiței, care avea probleme de comportament, inculpatul fie „acționa” chiar acasă la acestea, unde „oferea servicii de masaj” copilei, fie le ademenea pe malul unui lac, unde la fel, abuza sexual minora.

Adevărul a ieșit la iveală în vara acestui an, când copila i-a povestit fratelui despre cele întâmplate, pe acest caz fiind pornit un dosar penal, iar felcerul reținut și diferit justiției.

De la reținere şi până la sentință, inculpatul, în vârstă de 40 de ani, s-a aflat în arest.

Pe lângă pedeapsa închisorii, inculpatul urmează să achite victimei și un prejudiciu moral de 100 mii lei.

Sentința este cu drept de atac în condițiile legii.

Fluxul de știri
0