Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Autoritățile nu au un răspuns privind cauzele năprasnicului incendiu de la Nisporeni

© Sputnik / Максим Блинов / Accesați arhiva multimediaIncendiu
Incendiu - Sputnik Moldova
Abonare
Laboratorul experimental antiincendiar a înaintat trei versiuni preliminare a izbucnirii incendiului de la Brătuceni, Nisporeni.

CHIȘINĂU, 19 dec – Sputnik. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a înaintat primele versiuni în cazul incendiului produs pe 18 decembrie 2018, într-o gospodărie din localitatea Brătuleni, raionul Nisporeni.

Incendiu la Străşeni - Sputnik Moldova
Societate
Trei persoane au sfârșit în codiții groaznice: Salvatorii nu i-au mai putut salva

După cercetarea statică și dinamică a locului de ardere, Laboratorul experimental antiincendiar a înaintat trei versiuni preliminare.

Potrivit specialiștilor sunt luate în calcul următoarele ipoteze: prima - nerespectarea regulilor de exploatarea și utilizare a sobei de încălzit, a doua - scurtcircuit în rețeaua electrica, iar a treia versiune înaintată este imprudența în timpul fumatului.

După ce angajații IGSU vor stabili toate circumstanțele, Laboratorul experimental antiincendiar va înainta cea mai probabilă cauză de izbucnire a incendiului din localitatea Brătuleni. În urma arderii produse într-o casă de locuit, trei persoane și-au pierdut viață printre care și un minor în vârstă de 6 ani.

Fluxul de știri
0