Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Sărbători de iarnă ca în poveste, la Palatul de Cultură al Feroviarilor din Chișinău

© Sputnik / OsmatescoAurelia Hîncu
Aurelia Hîncu - Sputnik Moldova
Abonare
Magia Sărbătorilor de iarnă va ajunge și la Palatul de Cultură al Feroviarilor.
Palatul de Cultură a Feroviarilor invită copiii la concertul dedicat sărbătorilor de iarnă

Pe 20 decembrie, ora 15.00, în incinta Palatului de Cultură al Feroviarilor, va fi organizat un amplu program pentru copii cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

Invitată în studioul Radio Sputnik Moldova, directorul Palatului de Cultură al Feroviarilor, Aurelia Hâncu, a menționat că accesul la concert este pentru copiii din orfelinate și copiii lucrătorilor din domeniul feroviar, cărora le-au fost repartizate invitații speciale.

Cei care vor crea atmosfera vor fi ansamblurile de dansuri, show-urile de balet, interpreți și desigur Moș Crăciun, Elsa, Olaf și Vrăjitoarea cea Rea. Pe scenă vor evolua studioul "Rav-Studio", "Lollipops", ansamblu de dans modern "Miraj", Show Ballet Flash și invitații speciali Angela Cabari-Roșcovan și Sergiu Țurcan.

"Sperăm că va fi un concert foarte simpatic. În primul rând, pentru că este pentru copiii care așteaptă cu nerăbdare aceste sărbători magice de iarnă. Scena palatului va fi amenajată într-un mod deosebit, iar la intrare copiii vor fi întâmpinați de către personajele din poveste", a povestit Aurelia Hâncu.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0