Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

38 de elevi au primit medalii de aur pentru performanțe remarcabile în sport

© Sputnik / Miroslav RotariVladimir Chiriță
Vladimir Chiriță - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", directorul școlii sportive din comuna Stăuceni, Vladimir Chiriță, a discutat despre succesele, realizările și performanțele elevilor în sport.
38 de elevi au primit medalii de aur pentru performanțe remarcabile în sport

Anul 2018 a fost un an plin de evenimente sportive care a adus faimă întregii țări. 38 de sportivi au fost medaliați cu aur la diferite turnee naționale și internaționale, iar 56 de elevi au obținut locurile I, II sau III. Cele mai bune performanțe elevii le-au obținut la karate, lupte libere, dar și la tenis de câmp și rugby.

Actualmente la școala sportivă din localitate învață 108 copii și sunt deschise șase secții sportive. Vladimir Chiriță susține că autoritățile locale întreprind diverse măsuri pentru a cultiva generației tinere dragostea față de sport.

"Ne bucurăm că autoritățile publice locale ne susțin în promovarea sportului din comună. De la aceasta are de câștigat întreaga țară, sportivii începători și sportivii din comuna Stăuceni", a relatat Chiriță.

În anul 2019, Vladimir Chiriță speră că numărul elevilor în școală va crește până la 150 și totodată se vor deschide și două grupe de gimnastică.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0