Grănicer ucrainean, găsit împușcat în apropiere de granița Moldovei

© Sputnik / Сергей Козлов / Accesați arhiva multimediaУкраинские пограничники со служебной собакой осматривают автомобиль на пропускном пункте
Украинские пограничники со служебной собакой осматривают автомобиль на пропускном пункте - Sputnik Moldova
Abonare
Sergentul a părăsit postul samavolnic, luând cu el automatul АКС-74 și 120 de cartușe.

CHIȘINĂU, 17 dec — Sputnik. Un sergent al Trupelor de Frontieră din Ucraina, angajat în bază de contract, a fost găsit fără suflare, la câțiva kilometri de post pe care l-a părăsit în dimineața zilei de 16 decembrie. Acest lucru este menționat într-un comunicat al Poliției din regiunea Odesa.

Militarul de 23 de ani, Evgheni Kolesnik, nu a fost de găsit în timpul slujbei, pe care o făcea în localitatea Sloveanoserbka. Colegilor le-a spus că se duce să sune. Sergentul a luat cu el și un automat АКС-74 și 120 de cartușe.

După câteva ore de căutări, tânărul a fost găsit fără suflare, la câțiva kilometri de locul unde slujea, acesta având răni provocate de arma de foc. Șeful Serviciului de Stat Grăniceri al Ucrainei a declarat că una dintre cauzele morții ar putea fi suicidul. În mesajul instituției este menționat că soldatul a avut unele "probleme de familie".

Fluxul de știri
0