Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prognoza meteo: Pericol major - Meteorologii mențin codul galben de ghețuș

© Sputnik / Евгений Биятов / Accesați arhiva multimediaPolei
Polei - Sputnik Moldova
Abonare
Meteorologii mențin codul galben de ghețuș pe întreg teritoriul țării și anunță că astăzi vor cădea precipitații slabe sub formă de ploaie și ninsoare.

CHIȘINĂU, 17 dec – Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a anunțat pentru astăzi precipitații slabe sub formă de ploaie și zăpadă în toate regiunile țării.

În același timp, temperaturile aerului vor varia astăzi ziua între +1.. -2 grade Celsius în nordul țării, -1.. +2 în centrul Republicii Moldova și 0.. +3 grade Celsius în sud.

Vom menționa că în zilele următoare gerul se va înăspri, astfel că deja mâine vom avea noaptea -5.. -7 grade Celsius, iar miercuri și joi mercurul în termometre va coborî până la -9 grade Celsius.

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de Stat Serviciul Hidrometeorologic de Stat
Prognoza meteo: Pericol major - Meteorologii mențin codul galben de ghețuș - Sputnik Moldova
Serviciul Hidrometeorologic de Stat

În aceste condiții meteorologii mențin codul galben de ghețuș pe întreg teritoriul țării, care a intrat în vigoare ieri. În funcție de evoluția fenomenelor, SHS va actualiza acest mesaj prin avertizări meteorologice ulterioare.

Fluxul de știri
0