Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Este oare un etalon al frumuseții: Iată cum arată Miss Univers - Foto

© REUTERS / Athit PerawongmethaMiss Universe
Miss Universe  - Sputnik Moldova
Abonare
Catriona Gray, reprezentanta statului Filipine, a devenit Miss Univers 2018.

CHIȘINĂU, 17 dec – Sputnik. Reprezentanta statului Filipine a devenit Miss Univers la concursul organizat la Bangkok, în Thailanda. Tânăra, de 24 de ani, este a patra filipineză care obţine titlul de cea mai frumoasă femeie din lume, scrie Agerpres.

Catriona Gray a primit un buchet uriaş de flori şi coroana de miss din partea câştigătoarei de anul trecut, reprezentanta Africii de Sud. De altfel, conaţionala ei, concurenta de anul acesta a fost la un pas să obţină titlul.

Публикация от Catriona Gray (@catriona_gray)

Prezentarea rochiilor de seară a atras privirile tuturor spectatorilor, iar ţinuta tinerei din Filipine a stârnit ropote de aplauze. Tema de anul acesta a celei de a 67-a ediţii a Miss Univers a fost ”Femei Puternice”, iar juriul a fost format din foste miss, femei de afaceri şi o creatoare de modă.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Glow baby ✨✨ Photography @bjpascual Styling and art direction @eldzsmejia Makeup @jellyeugenio Hair @hairbybrentsales Nails: @mimsqiu

Публикация от Catriona Gray (@catriona_gray)

Principalele declarații ale câștigătoarei Miss Univers 2018

A învăţat să fie recunoscătoare şi să caute frumuseţea din viaţă în timp ce preda pentru copiii săraci din mahalalele din Manila când a fost întrebată de prezentatorul Steve Harvey care a fost cea mai importantă lecţie primită până acum.

Vrea să viziteze Europa, pentru că niciodată nu a mers pe bătrânul continent.

"Mi-aş dori cu siguranţă să extind platforma pe care o am pentru educaţie", a mai spus Catriona Gray, o favorită a social media.

A fost pasionată de lucrul cu organizaţiile pentru combaterea HIV-SIDA pentru că a pierdut o prietenă din cauza unei complicaţii provocate de SIDA în urmă cu câţiva ani.

Fluxul de știri
0