Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Moș Crăciun din Federația Rusă: Urare pentru liderul de la Kremlin, Vladimir Putin

© Sputnik / Владимир Вяткин / Accesați arhiva multimediaMoș Crăciun - Imagine Simbol
Moș Crăciun - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
În preajma sărbătorilor de iarnă, cunoscutul personaj al folclorului rus, cu nume care s-ar traduce ca Moș Gerilă, reapare în public și reușește să viziteze mai multe regiuni ale țării.

CHIȘINĂU, 16 dec - Sputnik. Ded Moroz, confratele lui Moş Crăciun, Santa Claus și Pere Noel, a susținut o conferință de presă în cadrul căreia a avut o urare aparte pentru președintele Rusiei.

”Îi doresc determinare. Pentru că țara noastră este o entitate greu de dirijat. Suntem mulți, avem cea mai mare țară din lume. Și care e farmecul - cu toții suntem diferiți. Diferite naționalități, religii, culturi, tradiții. Dar suntem împreună”.

Diana Josu Braniște  - Sputnik Moldova
Pregătiți-vă pentru turneul de promovare a tinerelor talente "Călătoria lui Moș Crăciun"

Coeziunea este fundamentul pentru multe și notabile înfăptuiri. ”Iată unde rezidă succesul fantastic și valoarea țării noastre. Întreaga Uniune Europeană nu poate repeta succesul nostru”, a spus Moșul din basm.

Moș Crăciun din Rusia a mai adăugat că oriunde ar merge, este la el acasă, transmite RIA Novosti.

”Am fost în Cecenia, la Ramzan Cadârov, ei au altă cultură, dar sunt cetățeni ai Rusiei și de asemenea gata de a lupta pentru țară. E o mare minune, de care avem parte, de aceea trebuie să-l susținem pe președinte. E un lucru greu - să conduci un stat atât de mare”, a accentuat Ded Moroz.

Fluxul de știri
0