Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Incredibil: Un câine „salvator” și-a început cariera de vedetă a ecranului - Video

© Sputnik / Alexey Filippov / Accesați arhiva multimediaOameni, câine - Imagine Simbol
Oameni, câine - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Își făcuse un nume de mai multă vreme, dar statutul de vedetă l-a obținut după ce a devenit protagonista unui videoclip.

CHIȘINĂU, 15 dec - Sputnik. Cățelușa de rasa Teckel, o prezență permanentă - și foarte simpatizată - în rețelele de socializare, și-a început cariera de vedetă a ecranului.

Ревнивая собака хочет внимания и выбивает телефон из рук хозяина – видео - Sputnik Moldova
Video
Cum a procedat un câine cu stăpânul său care stă ”lipit” de telefon

Marusia își indeplinește cu brio misiunea de patrulare a bazinelor de apă din rază capitalei Rusiei, împreună cu membrii echipei specializate în prevenirea și acordarea de ajutor persoanelor în pericol de înec.

Acum ea a devenit protagonista clipului de promovare a serviciului moscovit pentru situații excepționale. Alături de cățelușă s-au produs pompieri, salvatori, piloți ai subdiviziunii avia etc.

Aceștea spun că Marusia, apreciată pentru calitățile ei de veritabil psiholog, ”este liantul sensibilizator al filmulețului”. 

Fluxul de știri
0