Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Află cum poți să-ți promovezi produsul în mediul online

© Sputnik / Rodion ProcaValentina Andronic
Valentina Andronic - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", expertul în comunicare Valentina Andronic a explicat cum poți să folosești corect Social Media Marketing ca instrument de promovare a produselor.
Află cum poți să-ți promovezi produsul în mediul online

Social Media Marketing reprezintă totalitatea tehnicilor de promovare a unui brand sau companii folosind canalele Social Media. Potrivit Valentinei Andronic, într-un sondaj publicat pentru anul 2018 s-a menționat că 67% din programările din industria frumseții au fost făcute prin intermediul rețelelor de socializare.

"Este o cifră impunătoare care a demonstrat că datorită social media saloanele au avut un profit destul de mare", a precizat Valentina Andronic.

Puterea Social Media Marketing-ului constă în faptul posibilității de a crea o comunitate strânsă în mediul online în jurul unui brand sau companii.

Pentru a avea o prezență complexă în mediul online e nevoie să vă creați pagini oficiale sau conturi pe aceste canale, să postați informație utilă (articole, evenimente, oferte, foto, video), să interacționați cu clienții acumulând părerile și sugestiile acestora. E nevoie să fiți coerenți și atractivi în informația pe care o oferiți pentru ca comunitățile create în jurul brand-ului să crească continuu.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0