Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Distracții gratuite pentru copii la Târgul de Crăciun

© Sputnik / Rodion ProcaAndrei Locoman
Andrei Locoman - Sputnik Moldova
Abonare
În perioada 15 decembrie 2018 până pe 15 ianuarie 2019, pe strada 31 august 1989, este organizat un eveniment cultural-artistic cu ocazia sărbătorilor de iarnă „Târgul de Crăciun”. Evenimentul este așteptat de către toți cetățenii, în special de către copii.
Distracții gratuite pentru copii la Târgul de Crăciun

Potrivit directorului Palatului Național "Nicolae Sulac", Andrei Locoman, și în acest an, Guvernul va organiza transportul pentru aproximativ cinci mii de copii din familii defavorizate și copii din regiunea transnistreană. Aceștia vor fi asigurați cu un program distractiv-artistic și cadouri de la Moș Crăciun.

”Anul acesta sunt foarte multe solicitări, de aceea ne așteptăm la un număr mai mare de copii, decât în anul precedent. Guvernul depune eforturi considerabile pentru ca să creeze o poveste magică de sărbătoare pentru toți copiii”, a spus Andrei Locoman.

Copiii vor putea trăi magia sărbătorilor de iarnă în cele trei zone ale distracției cu Roată Panoramică, de circa 20 de metri, carusele și trenuleț. Aceste activități vor fi gratuite pentru toți copiii.

Totodată, copiii își vor putea încălța patinele și să se distreze pe Zona de Gheață unde va fi instalat cel mai mare patinoar din țară. Prețul unui bilet este de 30 de lei.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0