Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Marea Britanie: Protest pro-Brexit - „Vestele Galbene” au blocat un pod din Londra - Video

© Sputnik / Justin Griffiths-Williams / Accesați arhiva multimediaProtest pro-Brexit - Imagine Simbol
Protest pro-Brexit - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Mai mulți protestatari, purtând veste galbene, similare cu cele purtate în protestele recente din Franța, au blocat podul Westminster din Londra, creând mari probleme în traficul londonez.

CHIȘINĂU, 14 dec - Sputnik. Slogane "Brexit acum!" sunt strigate de protestatari, în moment ce Theresa May duce discuții cu liderii UE, încercând să îmbunătățească Acordul de retragere.

​Un purtător de cuvânt al poliției metropolitane a declarat că sunt la curent cu protestele, adăugând că nu au fost făcute arestări.

Protestatarii poartă veste galbene, asemănătoare cu cele purtate de protestatari anti-austeritate și anti-combustibil din Franța, numiți „Gilet Jaune”.

"Autobuzele care deservesc rute prin Westminster Bridge Road pot întâmpina întârzieri din cauza unei demonstrații de protest care blochează drumul", a notat Transportul pentru Londra, invocând situația creată.

Fluxul de știri
0