Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Adriana Ochișanu: Anul 2018 a fost un an minunat

© Sputnik / Rodion ProcaAdriana Ochișanu
Adriana Ochișanu - Sputnik Moldova
Abonare
Despre anul 2018, despre muzică și planurile de viitor, interpreta Adriana Ochișanu a vorbit într-un interviu de suflet în cadrul emisiunii "Sputnik Matinal".
Adriana Ochișanu: Anul 2018 a fost un an minunat

Adriana Ochișanu spune că anul 2018 a fost unul reușit, productiv și cu multe realizări. Interpreta a reușit să lanseze trei piese de muzică ușoară și trei piese de muzică populară care au ajuns la inimile publicului. În 2019 interpreta își propune să cucerească în continuare admiratorii cu vocea sa deosebită.

"Nu-mi doresc multe piese, vreau să fie puține, dar bune.Totodată, la sfârșitul acestui an urma să lansez un album alături de orchestra Fraților Ștefăneț. Din păcate, nu am avut suficient timp nici eu, nici ei. Mi-a rămas să mai imprim încă cinci piese și cum vor fi gata voi lansa albumul în Moldova și în România", a declarat Adriana Ochișanu.

Mai mult decât atât, interpreta susține că-și dorește din suflet să organizeze un spectacol pentru admiratorii săi. Concertul însă, nu va avea loc în anul 2019.

"Probabil voi organiza acest concert în toamna anului 2020. Atunci când este vorba de o dare de seamă în fața publicului este foarte important să-l prezinți frumos, să vii cu ceva inedit, cu ceva nou și să fii originală. Pregătirile nu se fac într-o zi sau jumătate de an. Acestea se face treptat", a relatat Adriana Ochișanu.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0