Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șoferii își vor putea parca vehiculele în Piața Marii Adunări Naționale

© Sputnik / Miroslav RotariДорожный знак
Дорожный знак  - Sputnik Moldova
Abonare
Din 15 decembrie 2018, timp de o lună, conducătorii auto din Moldova vor putea să-și parcheze mașinile în Piața Marii Adunări Naționale.

CHIȘINĂU, 13 dec – Sputnik, Cristina Baș. În perioada 15 decembrie 2018 - 15 ianuarie 2019, pe strada 31 August se va desfășura un eveniment cultural-artistic de anvergură, prilejuit sărbătorilor de iarnă - „Târgul de Crăciun” organizat de Guvernul de la Chișinău. 

Pentru buna desfășurare a evenimentului, în Piața Marii Adunări Naționale va fi amenajată o parcare temporară pentru vizitatorii Târgului de Crăciun.  Parcarea va fi dotată cu indicatoare rutiere, iar agenții de patrulare vor asigura ordinea în această zonă.

"La Târg sunt așteptați aproximativ un milion și jumătate de vizitatori, iar pentru a nu crea haos și disconfort, Primăria Capitalei a emis o autorizație, pentru ca teritoriul PMAN să fie folosit drept spațiu pentru parcare până pe 15 ianuarie 2019", a explicat Andrei Locoman, directorul general al Organizației Concertistice și de Impresariat "Moldova-Concert".

Această schimbare este de mare ajutor, în contextul în care este greu de găsit locuri de parcare în centrul Capitalei, în deosebi de sărbători.

Fluxul de știri
0