Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Polițist de patrulare, implicat într-un accident la Peresecina: Două persoane rănite: Foto

© SputnikАвария в центре Кишинева
Авария в центре Кишинева - Sputnik Moldova
Abonare
Condițiile meteo nefavorabile au dus deja la producerea unor accidente pe drumurile din țară.

CHIȘINĂU, 13 dec – Sputnik. Inspectoratul Național de Patrulare anunță că, pe parcursul a 24 ore, pe teritoriul Republicii Moldova sau produs trei accidente rutiere, soldate cu trei persoane traumatizate. În unul dintre acestea a fost implicat chiar un angajat al INP.

Accidentul s-a produs în această dimineață, în satul Peresecina, raionul Orhei. Un inspector de patrulare în vârstă de 28 de ani, aflat la volanul unei mașini de model Toyota Corola, a derapat pe carosabil din cauza condițiilor meteo nefavorabile, tamponându-se într-un automobil de model Renault Megane. În urma impactului, șoferul în vârstă de 35 de ani care se afla la volanul automobilului Renault Megane și soția acestuia au fost preluați de ambulanță cu traumatisme ușoare.

Drum înzăpezit - Sputnik Moldova
Poliția, în alertă: Avertizare pentru conducătorii auto

În contextul avertizărilor meteo de ninsori, care vor ține mai multe zile la rând, INP atenționează toți șoferii să-și echipeze automobilele corespunzător și să manifeste maximă prudență în trafic.

Amintim că ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a convocat în această dimineață o ședință de urgență şi a cerut implicarea activă a tuturor instituțiilor responsabile de starea drumurilor naționale pe parcursul perioadei de iarnă.

Ministrul a îndemnat pietonii și conducătorii auto să fie atenți în trafic, să respecte regulile de circulație și indicatoarele rutiere, să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare, în special a celor ce țin de dotarea automobilelor și conducerea acestora pe timp de iarnă.

Fluxul de știri
0