Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Gaburici a convocat o ședință de urgență la Ministerul Economiei

© Sputnik / Miroslav RotariСнег
Снег - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a convocat o ședință de urgență cu instituțiile responsabile de starea drumurilor naționale pe parcursul perioadei de iarnă.

CHIȘINĂU, 13 dec – Sputnik. Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a convocat, în această dimineață, o ședință de urgență şi a cerut implicarea activă a tuturor instituțiilor responsabile de starea drumurilor naționale pe parcursul perioadei de iarnă.

”La moment, circulația rutieră pe drumurile naționale este satisfăcătoare. Vom depune eforturi pentru ca toate șoselele să fie practicabile. Am să merg în teritoriu pentru a inspecta și verifica cum decurg lucrările de curățire a drumurilor”, a declarat Gaburici.  

Drum înzăpezit - Sputnik Moldova
Poliția, în alertă: Avertizare pentru conducătorii auto

Ministrul a îndemnat pietonii și conducătorii auto să fie atenți în trafic, să respecte regulile de circulație și indicatoarele rutiere, să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare, în special a celor ce țin de dotarea automobilelor și conducerea acestora pe timp de iarnă.

Pentru curățarea drumurilor naționale de zăpadă au lucrat, în această noapte, peste 300 de muncitori, au fost antrenate 109 utilaje speciale și au fost utilizate  peste 1624 de tone de material antiderapant.

La moment, circulația rutieră pe drumurile naționale este asigurată în condiții de iarnă.

Fluxul de știri
0