Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Decizia instanței în cazul bărbatului de la Hâncești care și-a violat fiica minoră

CC0 / Pixabay / 3938030 / Ребенок
Ребенок - Sputnik Moldova
Abonare
Ani grei de închisoare pentru un tată care şi-a violat fiica minoră timp de două luni și a amenințat-o cu moartea în cazul în care va povesti altora ce i s-a întâmplat.

CHIȘINĂU, 11 dec – Sputnik. Un bărbat din raionul Hânceşti a fost condamnat la 20 de ani de detenţie pentru viol şi acţiuni violente cu caracter sexual săvârşite asupra fiicei sale minore, anunță Secţia Relaţii Publice a Procuraturii Generale.

Violență - Sputnik Moldova
Societate
Viol și omor la Colonița: dosarul, trimis în judecată – Iată cine este ucigașul

Potrivit probelor prezentate de procurori, totul s-a întâmplat în toamna anului 2015, când bărbatul şi-a abuzat sexual în repetate rânduri fiica, în vârstă de 13 ani. De fiecare dată, victima era batjocorită şi ameninţată cu moartea în caz că va povesti cuiva despre cele întâmplate. Individul își viola fiica în timp ce mama fetei, împreună cu fiica mai mare, erau plecate la muncă într-un alt raion, iar victima cu fratele mai mic rămâneau în grija tatălui.

Adevărul a ieşit totuşi la iveală la sfârșitul anului 2015, atunci când tatăl a maltratat-o pe mama copilei şi a bătut-o şi pe fetiţă. Atunci, minora i-a scris un mesaj fratelui mai mare, care se afla la muncă peste hotare şi căruia i-a descris coşmarul prin care a trecut. Mama copilei, care nu ştia despre chinurile fetei, s-a adresat la poliţie, pe acest caz fiind pornită o cauză penală, iar agresorul reţinut.

Fiind audiat de procurori, bărbatul, în vârstă de 51 de ani, nu şi-a recunoscut vina.

Sentinţa nu este definitivă, ea poate fi atacată în instanţa ierarhic superioară.

Fluxul de știri
0