Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Imagini teribile: Momentul producerii accidentului în care și-au pierdut viața doi tineri

© SputnikАвария в центре Кишинева
Авария в центре Кишинева - Sputnik Moldova
Abonare
Au fost publicate imaginile care surprind momentul în care automobilul intră în plină viteză într-un stâlp, la intersecția străzilor Ciuflea și Bucureşti.

CHIȘINĂU, 10 dec — Sputnik. Pe rețelele de socializare a fost postate imaginile video care surprind momentul tragicului accident, produs duminică în Capitală, în care și-au pierdut viața doi tineri.

Accidentul a avut loc în dimineaţa zilei de 9 decembrie, în jurul orei 05:10, la intersecția străzii Ciuflea cu strada Bucureşti, comunică Direcţia de Poliţie a municipiului Chişinău.

La fața locului, polițiştii au stabilit că în automobilul Honda se aflau patru tineri cu vârste de 20 şi 21 de ani, toţi originari din raionul Anenii Noi.

”Şoferul de 20 ani şi pasagera de 21 ani, au decedat pe loc, un alt pasager de 21 ani, în stare gravă, a fost transportat la IMSP şi internat în secția de reanimare, iar al patrulea tânăr s-a ales cu leziuni neînsemnate”, au precizat oamenii legii.

Potrivit investigaţiilor prealabile, conducătorul automobilului Honda se afla în stare de ebrietate şi se deplasa cu viteză excesivă. Acesta a pierdut controlul maşinii și a intrat într-un pilon electric.

Fluxul de știri
0