Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șoc pentru Europa: Hillary Clinton cere măsuri dure pentru a opri migrația

© AFP 2024 / JEWEL SAMADHillary Clinton
Hillary Clinton - Sputnik Moldova
Abonare
Hillary Clinton a ajuns să se contrazică total! În campanie, Clinton promitea să legalizeze toți migranții ilegali din SUA - acum a descoperit că migranții sunt cauza problemelor din Europa și din lume și că trebuie luate măsuri împotriva fenomenului.

Corespondență din butoiul cu pulbere al Europei

BRUXELLES, 10 dec, Sputnik, Daniela Porovăț. Aliații globaliști din Europa care s-au rugat pentru victoria lui Hillary Clinton în SUA și au plâns atunci când a câștigat Trump, au fost șocați să afle că, mai nou, fosta candidată democrată cere ca migrația să fie temperată pentru a opri populismul, ba chiar a declarat pentru The Guardian că ”Europa trebuie să se ocupe de problema migraţiei pentru că asta a aprins flacăra”.

Polițist american - Sputnik Moldova
SUA: Bombe trimise prin poştă la Casa Albă, către Hillary Clinton și Barack Obama

Pe durata campaniei electorale din SUA, Hillary Clinton l-a acuzat de nenumărate ori pe Donald Trump că este împotriva migrației și a promis că în primele 100 de zile ca președinte ea va legaliza cele câteva milioane de imigranți ilegali din SUA. O distanță foarte mare de acolo până în momentul de față când Clinton s-a transformat într-un politician anti-imigrație!

Clinton promitea, de fapt, că va deveni o Angela Merkel a Americii, practicând politica porților deschise. În fapt, politica democrată din SUA este cea care a încurajat migrația în Europa și i-a contrazis pe toți cei care avertizau asupra problemelor pe care le va aduce o migrație necontrolată din afara Europei înspre țările Uniunii. Iar valurile masive de migranți au survenit ca urmare a conflictelor stârnite de aceiași democrați în Orientul Mijlociu sub președinția democratului Obama, începând cu Primăvara Arabă care s-a dovedit un adevărat îngheț și sfârșind cu conflictul din Siria.

Dar Clinton nu recunoaște nimic din trecut, ci doar adoptă poziția lui Donald Trump, ca și cum nu l-ar fi combătut pe acesta exact pe tema migrației.

Основатель WikiLeaks  Джулиан Ассанж - Sputnik Moldova
Dezvăluiri: Cum a obţinut Assange e-mailurile compromiţătoare despre Clinton

Schimbarea de direcție a fostului candidat democrat arată că globaliștii pierd controlul asupra problemelor pe care le-au creat și, în plus, se simt amenințați de reacția populară la politicile lor falimentare, exact cum s-a întâmplat în Franța. Nu întâmplător, Clinton le cere liderilor europeni să oprească și populismul „cu o mână sigură”, nu doar migrația.

Nu e clar dacă ”mâna sigură” la care face referire Clinton e o trimitere la blindatele de pe străzile Parisului sau la procesele politice pe care sistemul controlat de Macron le-a intentat adversarilor săi politici, începând cu Marine Le Pen și Melenchon, ambele personalități fiind vizate de proceduri juridice îndoielnice în Franța.

Ultima găselniță a globaliștilor de a opri naționalismul și populismul este cea de a-i târî în justiție pe liderii politici ai acestor mișcări, procedură foarte asemănătoare de altfel cu procesele politice la comandă din România.

Fluxul de știri
0