Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Delegațiile militare ale Federației Ruse și Israelului vor negocia la Moscova

© AP Photo / Ariel SchalitIsrael - Imagine Simbol
Israel - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Delegațiile militare ale Rusiei și Israelului vor discuta despre modalitățile de coordonare a acțiunilor în Siria.

CHIȘINĂU, 10 dec – Sputnik. Delegațiile militare ale Rusiei și Israelului ar putea să se întâlnească la Moscova pentru a discuta problemele coordonării acțiunilor în Siria, a anunțat prim-ministrul israelian, Beniamin Netaniahu.

Despre întrevederea planificată, care își propune elaborarea unui mecanism de interacțiune în urma doborârii avionului rus Il-20, părțile au anunțat după ce a avut loc o discuție între Putin și Netaniahu, transmite RT.

“Am vorbit ieri cu președintele rus, Vladimir Putin. Am convenit ca o delegație a armatei Israelului și una a forțelor armate ruse se vor întâlni cât mai curând. Sper că în zilele apropiate, probabil, la Moscova”, a spus Netaniahu în cadrul ședinței de duminică a guvernului.

El a adăugat că ulterior vor avea loc negocieri cu Putin. În afara discuțiilor purtate în cadrul evenimentelor de la Paris, dedicate celor 100 de ani de la încheierea Primului Război Mondial, aceasta va fi prima întrevedere între cei doi lideri după tragedia legată de avionul rusesc Il-20.

Fluxul de știri
0