Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Concursul de idei de afaceri care a stârnit curiozitatea tinerilor antreprenori

© Sputnik / Miroslav RotariIrina Cebotari
Irina Cebotari - Sputnik Moldova
Abonare
Compania Angry Business a lansat un concurs de idei de afaceri pentru tinerii antreprenori care doresc să inițieze o activitate antreprenorială și au o idee de afacere.
Concursul de idei de afaceri care a stârnit curiozitatea tinerilor antreprenori

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", managerul proiectului Irina Cebotari a menționat că pentru participarea la concurs au fost invitați toți cei care doresc să se afirme și care au o idee de afacere pe care ar putea să o realizeze timp de două luni în orice domeniu de afaceri.

Potrivit Irinei Cebotari, la acest concurs au fost depuse 60 de solicitări de la persoane cu vârsta cuprinsă între 17 și 50 de ani. Condițiile concursului au fost ca participanții să prezinte o idee cât mai viabilă și care poate fi testată într-un timp scurt fără foarte mari investiții.

"Lansând acest concurs am fost interesați să avem cât mai multe idei interesante, pentru că în continuare vom lucra cu unele din ele și ne dorim un rezultat. Am fost bucuroși să constatăm că acest concurs a stârnit mult interes. Toate ideile merită să fie considerate și sper că persoanele care nu vor câștiga vor continua totuși această idee și vor încerca să o realizeze", a declarat Irina Cebotari.

Potrivit ei, domeniul de dezvoltare al afacerii a fost lăsat la discreția participanților: agricultură, aplicații online, prestări servicii sau educație.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0