Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ambasadorul FR în Moldova a felicitat AIP „Rossia segodnia” cu cea de-a cincea aniversare

Abonare
Șeful misiunii diplomatice ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, i-a urat AIP „Rossia segodnia” mulți ani și noi culmi, menționând totodată rolul agenției Sputnik Moldova.

CHIȘINĂU, 10 dec – Sputnik. Luni, pe adresa directorului Agenției Internaționale de Presă și Radio Sputnik Moldova, Vladimir Novosadiuc, a sosit un mesaj de felicitare din partea ambasadorului Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, cu ocazia aniversării a cincea a fondării Agenției Internaționale de Presă „Rossia segodnia”.

„Stimate Vladimir Nicolaevici, sincere felicitări pentru Dvs. și colegii Dvs. cu ocazia aniversării a cincea a Agenției de Presă „Rossia segodnia”. În această scurtă perioadă Agenția a devenit cea mai importantă portavoce a Rusiei, aducând adevărul către oamenii din întreaga lume; este un adevărat mediagigant care oferă întreaga gamă de produse informaționale, iar Sputnik Moldova, sub îndrumarea Dvs. înțeleaptă, a reușit să se claseze pe poziții de lider printre cele mai populare mass-media din Republica Moldova. În vremurile noastre complicare „Rossia segodnia”, aflându-se în prima linie a evenimentelor internaționale, continuă tradițiile glorioase ale jurnalisticii ruse, aduce o contribuție colosală în promovarea intereselor țării noastre, este un exemplu elocvent pentru colegii din întreaga lume. Urez Agenției să atingă noi culmi și mulți ani înainte, iar Dvs. Vă doresc noroc,  inspirație și succese în munca de creație”, se spune în mesajul de felicitare.

Fluxul de știri
0