Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin, despre călătorii în locuri sălbatice și întâlniri cu urșii - Video

© Sputnik / Aleksey Nikolskyi / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ Владимир Путин во время отдыха в Саяно-Шушенском заповеднике в Республике Тыва
Президент РФ Владимир Путин во время отдыха в Саяно-Шушенском заповеднике  в Республике Тыва - Sputnik Moldova
Abonare
La ceremonia de decernare a premiilor Societății Geografice din Rusia, Vladimir Putin a evocat călătoriile sale prin locuri sălbatice și întâlnirea cu urșii.

CHIȘINĂU, 9 dec - Sputnik. În cadrul ceremoniei de decernare la Kremlin, atunci când i-a înmânarea premiul unuia dintre laureați, președintele rus le-a mulțumit tuturor celor care s-au învrednicit de premii și tuturor celor care "iau parte la o lucrare atât de vastă și foarte importantă pentru țară precum este cunoașterea de noi înşine".

"Acum se vorbea despre floră, despre faună, despre pădurile bătrâne și despre urși, care necesită nu numai timp și dedicare în munca desfăşurată, ci și curaj. Eu chiar am fost în aceste locuri, urmăream: aici urşi, dincolo urşi. Când au început să vină din această parte, ne-am gândit că ar trebui să ne mișcăm cumva, dar băieții au locuit acolo timp de șapte luni, chiar lângă ei", a spus Putin.

El a menționat că o astfel de activitate este foarte interesantă și ne permite să înțelegem "cine suntem, de unde suntem și de unde mergem". Potrivit președintelui rus, acest lucru este foarte important, iar acesta este unul dintre elementele identității naționale, care permite "a fi mai puternic din interior".

 

Fluxul de știri
0