Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nici munca prostituatelor nu mai e ce-a fost odată: Vor lucra în folosul comunităţii

© SputnikProstituate pe Calea Basarabiei din Chișinău
Prostituate pe Calea Basarabiei din Chișinău - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
De astăzi, 9 decembrie, prostituatele și clienții acestora ar putea fi obligaţi să lucreze în folosul comunității.-

CHIȘINĂU, 9 dec – Sputnik. Practicarea prostituției va fi amendată drastic, iar cei care vor beneficia de aceste servicii vor prejudicia serios bugetul familiei și vor mai și fi nevoiți să muncească în folosul comunității. Din data de 9 decembrie a intrat în vigoare un nou articol din Codul Contravențional.

Насилие, фото из архива - Sputnik Moldova
Societate
Caz înfiorător în Capitală: Minore drogate, șantajate și obligate să se prostitueze

Potrivit noilor modificări la lege, practicarea prostituţiei, inclusiv prin intermediul tehnologiilor informaţionale sau comunicaţiilor electronice, se va sancționa de la 36 la 48 de unităţi convenţionale sau de la 1800 de lei la 2400 de lei. Prostituatele ar mai putea fi puse să muncească în folosul comunității de la 40 la 60 de ore.

Moldova: soțul care își va înșela soția dar și amanta, va fi aspru pedepsit>>>

De asemenea, nici persoanele care vor beneficia de serviciile prestate de prostituate nu vor rămâne în afara atenției statului. În comparație cu prostituatele, clienții lor vor plăti amenzi mai mici. Astfel, aceştia vor fi amendați cu sume de la 1200 de lei la 1800 de lei. Totuși, dacă aceste persoane nu vor avea bani să plătească amenda, ele vor trebui să lucreze în folosul statului de la 20 la 40 de ore.

Conform legii, persoana care a practicat prostituția contrar voinţei sale va fi absolvită de răspundere contravenţională.

Fluxul de știri
0