Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accident în Capitală cu implicarea unei ambulanţe şi a unui echipaj al Poliţiei

© Sputnik / Miroslav RotariПолиция
Полиция  - Sputnik Moldova
Abonare
Poliţia de Patrulare a venit cu detalii despre accidentul care s-a produs în centrul Chişinăului, în care au fost implicate o maşină a Poliţiei şi o ambulanţă.

CHIŞINĂU, 9 dec – Sputnik. În dimineaţa zilei de duminică a avut loc un accident chiar în centrul Capitalei – sau tamponat o ambulanţă şi un echipaj al INP. Poliţia a oferit detalii.

„În această dimineață, un echipaj al INP a fost implicat într-un accident rutier. Cazul s-a întâmplat pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt intersecție cu str. Toma Ciorbă din capitală, unde o ambulanță s-a tamponat în mașina Inspectoratului Național de Patrulare. Persoane traumatizate nu sunt.”, a comunicat Inspectoratul.

Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă care va stabili toate circumstanțele.

Amintim că în această dimineaţă în Capitală a mai avut loc un accident care, din nefericire, s-a soldat cu doi morţi şi două persoane traumatizate. Conducătorul auto ar fi fost în stare de ebrietate.

Fluxul de știri
0