Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce spune Nicolae Ciubuc despre noul director interimar al ANSA

© Sputnik / OsmatescoNicolae Ciubuc
Nicolae Ciubuc - Sputnik Moldova
Abonare
Ce spune ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului despre noul director interimar al ANSA.

CHIȘINĂU, 8 dec – Sputnik, Silvia Zavadovschi. Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului are doar cuvinte de laudă la adresa noului director interimar al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor. Nicolae Ciubuc spune că Ion Sula are pregătirea și energia necesară pentru a continua proiectele inițiate în cadrul ANSA, iar domeniul nu îi este străin. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Obiectiv” de la Radio Sputnik Moldova.

„Domnul Sula a mai activat în cadrul Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor. După cum cunoașteți, el a fost și ministru al Agriculturii. Este din domeniu, este tânăr, energic și cu potențial pentru a continua acele proiecte derulate în cadrul Agenției”, a declarat ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

În contextul în care Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor este o instituție cu multe responsabilități, Nicolae Ciubuc a ținut să-i ureze succes noului șef al instituției.

Кабинет министров - Sputnik Moldova
Politică
Demisii și numiri în funcție la Guvern

„Agenția cuprinde un domeniu larg. Îi urez mult succes în realizarea acelor sarcini și obiective puse”, a adăugat Nicolae Ciubuc.

Amintim că Ion Sula a fost numit director interimar la Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor după ce Gheorghe Gaberi și-a dat demisia. Anunțul a fost făcut în cadrul ședinței de miercuri a Guvernului.

Anterior, în perioada 2014-2015, Ion Sula a mai deținut funcția de director al ANSA, după care, pe 18 februarie 2015, a fost numit în funcția de ministru al Agriculturii.

Anterior, între 2009 și 2013, Ion Sula a activat în cadrul Direcției generale de dezvoltare a politicilor sectoriale și siguranța alimentelor și Direcției de politici de piață a produselor de origine vegetală din cadrul Ministerului Agriculturi.

Fluxul de știri
0