Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accident teribil la Glodeni: Un tânăr de 20 de ani și-a pierdut viața - Foto

© Sputnik / Miroslav RotariАвария в Кишиневе дтп accident rutier
Авария в Кишиневе дтп accident rutier - Sputnik Moldova
Abonare
Un grav accident rutier s-a produs în această noapte în raionul Glodeni - un tânăr de 20 de ani și-a pierdut viața.

CHIȘINĂU, 7 dec- Sputnik. Un grav accident rutier s-a produs în această noapte, în apropierea satului Camenca, raionul Glodeni. Un autoturism de model Honda Acord a derapat de pe șosea și s-a ciocnit într-un copac. Impactul a fost atât de puternic încât a fost nevoie de echipa de descarcerare.

Un tânăr de 20 de ani, care se afla pe bancheta din față a decedat pe loc, iar șoferul în vârstă de 20 de ani și al doilea pasager în vârstă de 51 de ani au rămas blocați între fiarele autoturismului. Angajații Unității salvatori și pompieri Glodeni, au efectuat lucrările de descarcerare, reușind în cel mai scurt  timp să le elibereze pe cele două persoane.

Aceștia s-au ales cu mai multe traumatisme, fiind transportați la spitalul raional din Glodeni. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

Potrivit Inspectoratului Genera pentru Situații de Urgență, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 18 situații de risc.

Fluxul de știri
0