Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Se întâmplă în Olanda: A fost decisă soarta bărbatului ce se crede mai tânăr cu 20 de ani

CC BY 2.0 / Bert Kaufmann / On the corner of Kleine Dijlakker & BroerestraatУлица голландского города Болсвард провинции Фрисландия
Улица голландского города Болсвард провинции Фрисландия - Sputnik Moldova
Abonare
Nebunie curată: Judecătorii din Olanda au decis soarta bărbatului care a solicitat instanței să-l recunoască mai tânăr cu 20 de ani.

CHIȘINĂU, 6 dec - Sputnik. Instanța de judecată din Olanda i-a respins solicitarea lui Emile Ratelband, a în vârstă de 69 de ani, prin care a cerut în luna noiembrie ca în actele sale să-i fie micșorată vârsta la 49 de ani, informează RIA Novosti, citând pagina oficială a Instanței de judecată.

”Domnul Ratelband are dreptul să se simtă cu 20 de ani mai tânăr și să se comporte corespunzător. Însă reducerea vârstei înseamnă excluderea a 20 de ani din actele oficiale, adeverința de naștere, de deces și de căsătorie”, precizează instituția.

Bătrână - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Vârsta nu e un obstacol: Vezi ce face o bunică de 86 de ani - Video

Un alt argument pentru respingerea demersului a servit faptul că există multe alte legi care se referă la atingerea unei vârste, ceea ce ar face ca acestea ”să-și piardă rostul, în cazul dacă ar satisface cererea solicitantului”.

Totodată, instanța consideră că Ratelband nu a venit cu suficiente dovezi precum că ar fi discriminat pe criteriu de vârstă.

 

Fluxul de știri
0