Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă o butelie de gaz a fost pe cale să explodeze în Capitală – Detalii

© Photo : Facebook / IGSU al MAIIncendiu la Străşeni
Incendiu la Străşeni - Sputnik Moldova
Abonare
Flăcările au cuprins o casă din strada București al Capitalei, în care se afla o butelie cu gaz - Iată cine a prevenit dezastru.

CHIȘINĂU, 4 dec - Sputnik. În după amiaza zilei de 4 decembrie, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI au fost alertați pentru a interveni la lichidarea unui incendiu produs într-o casă veche de pe strada București 24 din municipiul Chișinău.

Alerta pentru echipajul de pompieri a fost înregistrată la ora 13:28. La fața locului au fost îndreptate trei autospeciale de intervenție. Ajunși, pompierii au stabilit că o casă bătrânească a fost cuprinsă de flăcări. În urma arderii au fost distruse bunurile materiale din interiorul casei.

Totodată, salvatorii au reușit să evacueze din încăpere o butelie de gaz, astfel evitând producerea unei explozii.

© Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI Flăcările au cuprins o casă din strada București a Capitalei
Încă o butelie de gaz a fost pe cale să explodeze în Capitală – Detalii  - Sputnik Moldova
Flăcările au cuprins o casă din strada București a Capitalei

Incendiul a fost localizat de către orele 13:58. În urma incendiului stăpâna casei în vârstă de 57 de ani a primit arsuri de gradul II și a fost preluată la spital de către Serviciul de Medicina Urgenta pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Cauza, toate circumstanțele și prejudiciile incendiului, urmează a fi stabilite ulterior. În situații de risc oamenii sunt îndemnați să alerteze Serviciul Național Unic pentru Apelurile de Urgență 112.

Fluxul de știri
0