Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Horoscop pentru decembrie 2018: Ce prezic astrele pentru ultima lună din acest an

© Sputnik / Miroslav RotariCristina Oxentii
Cristina Oxentii - Sputnik Moldova
Abonare
Cu ce surprize vine ultima lună din anul 2018 – iată ce ne prezic astrele.
Horoscop pentru decembrie 2018: Ce prezic astrele pentru ultima lună din acest an

Invitata emisiunii "Sputnik Matinal", astrologul Cristina Oxentii, a menționat că decembrie va aduce multe evenimente pozitive și frumoase. Luna decembrie vine cu rezolvări, schimbări, dinamică și multă energie. Vom fi dornici de acțiune, de lansarea unor proiecte și de deschidere spre comunicare și noi acțiuni.

Luna decembrie aduce o lună nouă în Săgetător pe data de 7 decembrie la ora 9.20. Acest context astral aduce curajul, amplifică necesitatea de a face niște progrese și este o perioadă foarte bună pe revigorare emoțională, adrenalină, senzații tari, inclusiv în dragoste. Astfel că în prima parte a lunii este foarte dinamică din punct de vedere a emoțiilor.

Din 12 decembrie până pe 16 decembrie este o perioadă favorabilă pentru a purta negocieri, a căuta noi surse de venit sau de a găsi un nou job. În ultimele trei săptămâni a lunii decembrie vom soluționa problemele pe care nu am avut timp să le soluționăm pe tot parcursul anului. Începând cu data de 22 decembrie vom fi în euforia pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă și vom fi tentați să scoatem cât mai mulți bani din buzunare pentru cumpărături. Astrologul Cristina Oxentii ne recomandă să gestionăm eficient resursele financiare.

În ultima săptămână a lunii decembrie vom petrece mai mult timp alături de cei dragi și în cercul prietenilor și ar fi indicat "să nu faceți exces de băuturi alcoolice, pentru că fiind necontrolați puteți spune multe lucruri în plus care nu vă vor face decât rău", a atenționat astrologul.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0