Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

G20: Rusia, despre FMI: trebuie să joace un rol mai important

© Sputnik / Trecere la banca de fotografiiОфициальный визит президента РФ В. Путина в Аргентину
Официальный визит президента РФ В. Путина в Аргентину - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Vicepremierul și ministrul rus al Finanțelor, Anton Siluanov, a declarat că Rusia pledează pentru ca FMI să joace un rol mai important.

CHIȘINĂU, 2 nov - Sputnik. Rusia s-a pronunțat în cadrul Summit-ului G20 pentru ca Fondul Monetar Internațional să joace un rol mai important în procesul de coordonare al statelor în procesul de implementare a politicilor lor, inclusiv în ceea ce ține de impunerea unor restricții. O declarație în acest sens a fost făcută de ministrul rus al Finanțelor, Anton Siluanov.

”Pledăm pentru ca FMI să joace un rol mai important în procesul de coordonare a țărilor în ceea ce privește politicile lor, astfel încât FMI să evalueze acele decizii care sunt restrictive și protecționiste", a spus Siluanov în marja Summit-ului G-20.

De asemenea, el a menționat că Rusia a vorbit despre necesitatea recapitalizării FMI pentru a putea rezolva problemele de asistență pentru țările aflate într-o situație financiară dificilă.

Summitul G20 are loc pentru prima dată în America de Sud, la Buenos Aires. Summit-ul a avut loc în perioada 30 noiembrie - 1 decembrie.

Fluxul de știri
0