Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Cum a ajuns Speranța Nisporeni să lupte cu granzii fotbalului moldovenesc

© Sputnik / Miroslav RotariМатч между Молдовой и Люксембургом в Лиге Наций
Матч между Молдовой и Люксембургом в Лиге Наций - Sputnik Moldova
Abonare
Una dintre marele revelații ale campionatului intern la fotbal încheiat recent, Speranța Nisporeni, are șanse reale de a reprezenta Republica Moldova în Liga Europei. Dacă va evolua sau nu Nisporenii în una din cele mai galonate competiții europene se va decide în Cupa Moldovei.

În cazul în care Sheriff Tiraspol sau Milsami Orhei își va adjudeca titlul Speranța va bifa o premieră absolută. De menționat că în careul de ași al Cupei au rămas Milsami Orhei, Sheriff Tiraspol, Sfântul Gheorghe Suruceni și Zimbru Chișinău.

Predintele clubului Speranța Nisporeni, Petru Efros, într-un interviu incendiar acordat în cadrul emisiunii Sport Radio Sputnik, s-a arătat convins că tiraspolenii vor învinge în Cupă iar formația pe care o administrează va participa în preliminariile Ligii Europa. Oficialul a menționat că la Nisporeni se vor finaliza cât de curând lucrările de construcții a unui stadion care cu nimic nu va fi sub nivelul Arenei Zimbru din capitală. Este un proiect inedit pentru un raion iar fanii se vor bucura de confort și ambianță plăcută la stadion. 

Petru Efros a explicat deasemenea cum a fost posbil ca Speranța să încheie pe locul 4 și să bifeze victorii în fața unor adversari cu mult mai cotați și experimentați.
De menționat că grație conducerii clubului și a stafului tehnic condus de Cristian Efros au reușit să organizeze o formație care astăzi se luptă de la egal la egal cu marile cluburi moldovenești. 

În cadrul aceleași emisiuni tehnicianul echipei Zimbru Chișinău, Sorin Colgeac,  a făcut o analiză a ultimii părți ai campionatului. Echipa chișinăuiană a izbutit cinci victorii din cinci meciuri, egalând performanța galben-verzilor de acum 5 ani. 

Mai multe detalii despre lupta din teren dar și de după culise dintre Zimbru și Speranța Nisporeni află în materialul video. 

Fluxul de știri
0