Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

G20: Putin și Merkel au luat cina la un hotel din Buenos Aires - Video

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaОфициальный визит президента РФ В. Путина в Аргентину. День второй
Официальный визит президента РФ В. Путина в Аргентину. День второй - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele rus Vladimir Putin s-a întâlnit cu cancelarul german Angela Merkel la Buenos Aires.

CHIȘINĂU, 1 dec - Sputnik. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, s-a întâlnit cu Angela Merkel la o cină de lucru, informează RIA Novosti.

Merkel s-a întâlnit cu Putin la hotelul Avear Palace, locul unde a fost cazat președintele rus. Putin a întâmpinat-o cu multă căldură pe Merkel și a invitat-o la masă, și a întrebat-o despre planurile sale în cadrul summitului G20.

​Întâlnirea a avut loc departe de ochii presei. Din partea Rusiei, la cină au fost prezenți consilierul președintelui Iurii Ușakov, purtătorul de cuvânt al kremlinului, Dmitri Peskov, precum și persoana de încredere a președintelui în cadrul G20 Svetlana Lukaș.

​Alături de Angela Merkel au fost prezenți secretarul de presă al cancelarului, Steffen Seibert, consilierul federal al cancelarului pe probleme de politică externă, Jan Hecker, dar și șeful departamentului economic, finanțe și politicii energetice, persoana de încredere în cadrul G20, Lars-Hendrik Röller.

Fluxul de știri
0