Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Liderii G20, inclusiv Trump, consideră că OMC trebuie reformată - detalii

© Sputnik / Accesați arhiva multimediaОфициальный визит президента РФ В. Путина в Аргентину
Официальный визит президента РФ В. Путина в Аргентину - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul rus al Finanțelor a declarat că liderii statelor G20 își doresc reformarea Organizației Mondiale a Comerțului.

CHIȘINĂI, 1 dec - Sputnik. Liderii statelor G20, inclusiv președintele SUA, Donald Trum, ,au căzut de acord asupra necesității reformării Organizației Mondiale a Comerțului (OMC), la fel și organele judiciare și de arbitraj ale organizației,a  declarat pentru jurnaliști, vicepremierul și ministrul Finanțelor, Anton Siluanov.

”Toți au fost de acord cu necesitatea de a reforma OMC, astfel încât OMC a să joace un rol mai important,. Au discutat necesitatea reformării organelor judiciare și de arbitraj ale Organizației Mondiale a Comerțului. despre același lucru a vorbit și liderul american", a declarat Siluanov fiind întrebat dacă și Trump s-a pronunțat pe marginea acestei chestiuni.

Summitul G20 are loc pentru prima dată în America de Sud, la Buenos Aires. Summit-ul a avut loc în perioada 30 noiembrie - 1 decembrie.

Fluxul de știri
0