Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Donald Trump a anulat întâlnirea planificată cu Vladimir Putin în Buenos Aires

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaDonald Trump
Donald Trump - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele american Donald Trump a anunțat că anulează întâlnirea cu liderul rus Vladimir Putin la summitul G20 din Argentina.

CHIȘINĂU, 30 nov - Sputnik. El a luat această decizie după ce a citit raportul privind incidentul din strâmtoarea Kerci. Potrivit lui, factorul decisiv al deciziei a fost faptul că navele și marinarii nu s-au întors în Ucraina.

Donald Trump - Sputnik Moldova
Donald Trump a vorbit despre posibilii contracandidați la viitoarele alegeri din SUA

"Aștept cu nerăbdare un nou summit semnificativ de îndată ce situația este rezolvată!" - a scris Trump pe Twitter.

Ultima dată liderii mondiali au reuşit să vorbească scurt la începutul lunii noiembrie la Paris, în marja evenimentelor dedicate centenarului sfârșitul primului război mondial.

La mijlocul lunii iulie, prima întâlnire între Putin și Trump a avut loc la Helsinki. Conversația dintre liderii Rusiei și Statelor Unite a început într-un format tete-a-tete, apoi negocierile au continuat cu participarea membrilor delegațiilor. Șefii de stat au discutat despre modalitățile de a normaliza și de a dezvolta relațiile bilaterale și probleme de pe agenda internațională.

Fluxul de știri
0