Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

La întrevederea Putin – Trump vor participa Lavrov și Ușakov

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimediaВстреча президента РФ Владимира Путина и президента США Дональда Трампа в Хельсинки
Встреча президента РФ Владимира Путина и президента США Дональда Трампа в Хельсинки - Sputnik Moldova
Abonare
Se preconizează ca în Argentina cei doi lideri să aibă o întrevedere tete-a-tete, precum și una cu participarea membrilor delegațiilor din ambele părți.

CHIȘINĂU, 29 nov – Sputnik. Ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, și consilierul președintelui Iuri Ușakov vor participa la negocierile în format extins dintre liderii Vladimir Putin și Donald Trump, informează RIA Novosti cu referire la o sursă provenită din una dintre delegații.

„După întrevederea tete-a-tete va avea loc o discuție cu participarea membrilor delegațiilor. Se prevede ca din partea Rusiei să fie prezenți Lavrov, Ușakov și Peskov (purtătorul de cuvânt al Președintelui Federației Ruse)”, a spus sursa.

Anterior s-a comunicat că întrevederea din Argentina a președinților Rusiei și SUA va dura mai mult de două ore. Se menționează că negocierile se vor desfășura în hotelul Park Hyatt Buenos Aires.

Fluxul de știri
0