Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Rușinos: Iată ce a făcut un minor într-o grădiniță din Capitală - Video

© Photo : Poliția Capitalei Poliția l-a reținut pe un bărbat bănuit de uciderea tinerii din Cricova
Poliția l-a reținut pe un bărbat bănuit de uciderea tinerii din Cricova  - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii de la Ciocana, cu sprijinul luptătorilor Fulger, l-au reținut pe un minor de 15 ani - iată ce a făcut acesta într-o grădiniță din Capitală.

CHIȘINĂU, 28 nov - Sputnik. Oamenii legii au pornit o cauză penală după ce un minor de 15 ani a pătruns ilegal într-o grădiniță din sectorul Ciocana din Capitală, de unde a furat un casetofon și un aspirator, cauzând un prejudiciu de 6400 de lei.

Potrivit Poliției, totul s-a întâmplat pe 22 noiembrie. Atunci, un angajat al instituției a observat geamul deschis de la primul etaj și a alertat imediat polițiștii.

La scurt timp, polițiștii, cu sprijinul luptătorilor Fulger, l-au reținut pe suspect și l-au escortat la Inspectorat pentru audieri. Polițiştii au acumulat probe suficiente care demonstrează vinovăția acestuia, bunurile furate fiind depistate asupra lui. Totodată, au fost demarate investigații privind complicitatea lui şi în alte cazuri comise în Capitală.

Este de menţionat că minorul a mai fost cercetat pentru săvârșirea unor infracţiuni similare.

Potrivit legii, faptă care prevede amendă în mărime de la 32 500 de lei la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Fluxul de știri
0